ITK2023 NÄYTTELY

ITK2023 näyttely 19.-21.4.2023


Lämmin kiitos kaikille mukana olijoille!
Me teimme sen taas yhteisvoimin. Kaikkien aikojen 33. ITK oli menestys, ehdottomasti paras koronakauden jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa. 

Nyt suuntaamme katseet vuoden 2024 huhtikuuhun.  Siihen ovat voimassa seuraavat askelmerkit:
- Tee ennakkovaraus. Optioaika entiselle paikalle on 31.5.2023 asti.
- Varausmaksut maksetaan optioajan jälkeen lähetettävällä laskulla. - Varausmaksu vahvistaa varauksen sitovaksi. - Varausmaksua ei palauteta peruutustilanteissa. 
- 1.6.2023 alkaen varauksia voi tehdä vapaille näyttelypaikoille verkkokaupassa itkshop.fi

- Syyskuussa 2023 alkavat ITK-webinaarit ja Call for Papers, jatkuen lokakuun ajan. Tee esitysehdotus.
- Tilaa uutiskirjeemme verkkokaupan sivuilta. Siten saat ITK-näyttelyä koskevat uutiskirjeet heti tuoreeltaan ja pysyt ajan tasalla. (Edellyttää rekisteröitymisen.)
- ITK2024 näyttely 17.-19.4.2024.
 

Lisätietoja näyttelystä antavat Jorma Saarinen, puh. 0400-481250, email: itk@mandat.fi ja ITK-konferenssin johtaja Jarmo Viteli, puh. 0500-731 237.  

ITK2024 NÄYTTELYPAIKAT
Näyttelypaikat kuvineen ovat nähtävissä verkkokaupassa itkshop.fi. 
Verkkokaupassa voi tehdä:
- vapaiden paikkojen varauksia
- tilata tarvittava määrä vakiokalusteita näyttelypaikalle
- tilata lisäkalusteita näyttelypaikalle
- ladata ITK-logoja ja pdf-painotuotteita


Tule mukaan Suomen suurimpaan alan tapahtumaan.
--> Menestyjällä ei ole varaa jäädä tästä pois! <--MAJOITUSMAHDOLLISUUDET

Hotellit Hämeenlinnassa  ja lähiympäristössä ovat ITK-konferenssin aikaan hyvin varattuja. 
Olemme keränneet tähän lähialueen majoitusvaihtoehtoja, suluissa etäisyys Aulangolta.
Yksi majoitusmahdollisuus on myös junamatka Tampereelle. Junamatka n. 40 min. ja hinta alk. 2,60 €, runsaasti junavuoroja ja hotelleja aivan rautatieaseman tuntumassa. ITK järjestää maksuttomia bussikuljetuksia Hämeenlinnan rautatieasemalle. 

NÄYTTEILLEASETTAJAN TARKISTUSLISTA
Näyttelyn lähestytessä on tarpeen muistaa seuraavia toimia ja niiden eräpäiviä:
 • Näyttelyjulkaisun tietojen tarkistus 6.3. mennessä. Viimeisin tarkistettu julkaisu on ladattavissa verkkokaupasta www.itkshop.fi.
 • ITK-mobiilisovellus Tuudon tietojen tarkistus 6.3. mennessä.
 • Painettujen seinäkankaiden tilaukset 15.3. mennessä.
 • Otsalautaan tulevien logojen lähettäminen viimeistään 31.3. (Logo ei ole välttämätön, jos tekstinä ladottu nimi on riittävä.)
 • Maksuttomat vakiokalusteet (Aulangon pöydät ja tuolit) tilataan verkkokaupasta 31.3. mennessä.
  Tilatut kalusteet viedään rakentamisen yhteydessä näyttelypaikoille.
  Huom! Konferenssin aloitus on kiireistä aikaa. Hotelli ei pysty takaamaan nopeaa kalusteiden siirtoa enää aloituksessa. 
 • Mahdolliset lisäkalusteet ja palvelut tilataan verkkokaupasta 31.3. mennessä. Tilaukset asennetaan paikoilleen rakentamisen yhteydessä.
 • Näyttelypaikoilla työskentelevien nimet 11.4. mennessä sähköpostilla itk@mandat.fi. Näyttelypaikoilla työskentelevät eivät tarvitse muuta ilmoittautumista. Näyttelypaikoille jaetaan yksi pääsylippu, jolla pääsee esityssaleihin yksi henkilö kerrallaan.
 • Näyttelypaikat rakennetaan valmiiksi tiistaina 18.4. klo 12 mennessä, minkä jälkeen näytteilleasettajat voivat tulla täydentämään omia näyttelypaikkojaan.
 • Näyttely päättyy perjantaina 21.4. klo 14.00 eikä näyttelyä aloiteta purkaa ennen sitä.
 • Näytteilleasettajien tekemät tarjoilutilaukset tulee tehdä hotellista  ennen pääsiäistä, puh. +358300308438, email:  aulanko@scandichotels.com


Monenlaisia näyttelypaikkoja

Pieniä pöytäpaikkoja voi varata edullisimmin. Pöytäpaikan koko on yleensä 2-4 neliömetriä. Pöytäpaikan kalusteina on yleensä 1-2 vakiopöytää tai 1-2 korkeata pystypöytää, juliste tai roll-up sekä kannettava tietokone.
Rakennettuja näyttelyständejä on saatavilla neljästä aina 25 neliömetriin asti. Ständin voi kalustaa koosta riippuen monipuolisemmin. Verkkokaupassa on valmiina tilattavaksi 2,5x2 m kokoisen ständin kaluste-ehdotus. 
Näyttelyhuoneessa voi keskittyä asiakkaan kanssa syvällisimmin itse asiaan. Näyttelyhuoneiden koko vaihtelee 10 neliöstä aina 37 neliöön asti. Huoneita on kaikissa näyttelykerroksissa.
Kaikilla näyttelypaikoilla on vakiona sähköliitäntä, nimipainettu otsalauta ja wlan-internet.

HINNAT
Näyttelypaikkojen neliöhinnat vaihtelevat paikan sijainnin ja koon sekä tyypin mukaan.  Varatessasi näyttelytilan verkkokaupassamme itkshop.fi maksat samalla varausmaksun ja näet loppumaksun suuruuden. Yhteenlaskettuna ne muodostavat koko näyttelypaikan hinnan alv 0 %.
Kysy lisätietoja sähköpostilla itk@mandat.fi.

VAPAA PÄÄSY
Näyttelyosastolle pääsy on vapaa. Näytteilleasettajat voivat kutsua asiakkaitaan tutustumaan näyttelyosastoon myös ilman konferenssiin osallistumista.
Näyttelyosastoilla työskenteleville painetaan nimineulat, jotka pidetään esillä näyttelyn ajan.
Näyttelypaikoilla työskentelevät eivät tarvitse muuta ilmoittautumista.
Keräämme näyttelypaikoilla työskentelevien nimet erikseen nimineulaa varten syyskuussa.

ITK -NÄYTTELYTOIMIKUNTA

Yleistä ITK-konferenssista

ITK2023 ohjelmasisältö valmistuu tammikuun puolivälistä 2023. Ohjelmakartta on tämän jälkeen nähtävissä verkkosivulla itk-konferenssi.fi.  

NÄYTTEILLEASETTAJALIPPU KONFERENSSIIN
Kaikille vähintään 4 neliömetrin kokoisille ständipaikoille jaetaan konferenssin alkaessa yksi näytteilleasettajalippu, jonka kanssa voi osallistua luennoille. Vain pienimmät pöytäpaikat jäävät ilman tätä etua. Näytteilleasettajalippu on näyttelypaikkakohtainen eikä hankalaksi koettua henkilökohtaista ilmoittautumista enää tarvita.

Jos konferenssiluennoille osallistuu useampi näytteilleasettajan edustaja, kannattaa etukäteen sopia, kuka käyttää näytteilleasettajalippua. Muut ilmoittautuvat konferenssiin normaalisti.

ITK-MOBIILISOVELLUS
Lataa kännykkääsi sovelluskaupasta maksuton ITK-mobiilisovellus Tuudo. Mobiilisovelluksen avulla osallistujat saavat tietoa esityspaikoista ja näyttelyosastoista ja osaavat sen avulla navigoida perille.

Näytteilleasettajat voivat halutessaan verkkosivulinkin lisäksi saada tietoiskulinkkejä mukaan mobiilisovellukseen. Ota yhteyttä ja sovi asia!

ITK-LOGOT

ITK-logot ovat vapaasti käytettävissäsi ITK-näyttelyn markkinoinnissa ja muussa tiedottamisessa. Voit ladata logoja sisältävä pdf-tiedoston verkkokaupasta itkshop.fi.


Tutustu näyttelypaikkoihin ja varaa paikkasi
Monet edellisen vuoden näytteilleasettajat käyttivät optio-oikeuttaan päästä entiselle näyttelypaikalleen. Mukaan tulee aina myös monia uusia näytteilleasettajia.
Verkkosivun Näytteilleasettajat-linkistä näet yleiskuvan vapaina olevista paikoista. Ilman nimeä olevat paikat ovat vapaina ja varattavissa.
Verkkokaupasta itkshop.fi  voit katsella näyttelypaikkojen pohjakuvia, sijaintia ja valokuvia sekä varata näyttelypaikan ostoskoriisi. Varauksesta tulee 200 € (pöytäpaikat 150 €) varausmaksu, jonka maksaminen vahvistaa varauksen. Loppuosa näyttelypaikan hinnasta maksetaan eri laskulla n. 1 kk ennen tapahtumaa.
Verkkosivullamme olevasta näytteilleasettajan nimestä on vuoden ajan linkki näytteilleasettajan haluamalle verkkosivulle.

TAUSTAA ITK-tapahtumalle

ITK2023 on perinteitä kunnioittava konferenssi ja näyttely, joka on järjestetty vuosittain yli 30 vuoden ajan. ITK-konferenssissa on yli 160 esitystä ja tapahtumaa, suoraa kerrontaa opettajalta opettajalla onnistumisista ja haasteista. Avainhenkilöt ja päätöksentekijät olivat sankoin joukoin liikkeellä. Kokemukset ja aiheet kiinnostavat.
Näyttelypaikkoja on n. 80.

ITK2023 näyttely järjestetään ITK2023 konferenssin yhteydessä hotelli Scandic Aulangon tiloissa Hämeenlinnassa.
Näyttelyosastot sijaitsevat hotellin 3., 2. ja 1. kerroksissa sekä Areena- ja Kavaljeeri rakennuksissa. Näyttelypaikkojen tarkempi sijoittelu ja mitat löytyvät omista karttalinkeistään. Muuta yleistietoa näyttelypaikoista ja niiden rakentamisesta löytyy info-linkistä. Näyttelypaikkoja voidaan varaajien toivomuksesta yhdistellä, laajentaa ja muutoinkin muokata. Pidätämme oikeuden näyttelypaikkojen muutoksiin.

Näyttelypaikat

Näyttelypaikat rakennetaan Aulangolle vaaleista messuseinäkkeistä, lev. 100 cm tai 50 cm, korkeus 250 cm. Otsalautaan tulee näytteilleasettajan nimi tai logo.

Kalusteet

Näyttelypaikat ovat kalustettuja. Peruskalusteisiin kuuluvat istumakorkuiset pöydät ja tuolit. Pöydät ovat toisiinsa liitettäviä. Lisätilauksena on saatavissa korkeita ns. baaripöytiö ja -jakkaroita tai vaikkapa värikäs lattiamatto, spottivalot ja TV-monitori.

Näyttelyhuoneet

Hotellin 3. ja 1. kerroksissa on kalustettuja 17, 14 tai 10 neliön näyttelyhuoneita, joissa voit syventyä asiakasneuvotteluun rauhassa. Huoneen voi varata joko näyttelytilaksi tai edullisemmin neuvotteluhuoneeksi näyttelypaikan lisöksi.