ITK-NÄYTTELYN MAKSUT JA PERUUTUSEHDOT

Näyttelypaikkojen maksu- ja peruutusehdot noudattelevat Tampere-talon määrittämiä ehtoja.
Tähän on koottu niistä tärkeimmät.

Näyttelypaikan maksaminen

Näyttelypaikan hinnasta maksetaan varausta tehtäessä 20 % suuruinen varausmaksu. Lasku lähetetään varaajalle verkkolaskuna tai pdf-laskuna heti varauksen tekemisen jälkeen, maksuaikaa 14 pv. Maksun puuttuessa varaus raukeaa.
Loppuosa 80 % näyttelypaikan hinnasta (paikkamaksu) maksetaan 45 päivää ennen konferenssin alkua erikseen lähetettävällä verkkolaskulla tai pdf-laskulla.

Peruutusehdot

Ennakkovaraukset voi muuttaa tai peruuttaa ilman kustannuksia optioajan päättymiseen asti. Sen jälkeen noudatetaan seuraavia ehtoja, jos näyttelypaikan varaaja peruuttaa varauksensa tai siirtää varauksensa toiseen paikkaan, kun näyttelyn alkuun on:
 • 365 vrk ennen tilaisuutta peruutus veloituksetta
 • 364–246 vrk ennen tilaisuutta peruutus 5 %
 • 245–187 vrk ennen tilaisuutta peruutus 25 %, siirto 10 %
 • 186–61 vrk ennen tilaisuutta peruutus 50 %, siirto 25 %
 • 60–31 vrk ennen tilaisuutta peruutus 100 %, siirto 50 %
 • 30-0 vrk ennen tilaisuutta ei enää voi tehdä peruutuksia eikä siirtoja. Maksut 100 %
Näyttelyn järjestäjät voivat milloin tahansa peruuttaa varauksen välittömästi ilman korvausvelvollisuutta, mikäli tietoon tulee, että näyttelyssä esitetään tai aiotaan esittää laittomia, vihapuhetta sisältäviä tai muuten ihmisoikeuksia loukkaavia sisältöjä.


Näytteilleasettajan vastuu

Näytteilleasettaja on velvollinen suojelemaan vahingolta käyttämiään tiloja, laitteita ja kalusteita sekä vastaa kaikista vahingoista, joita näytteilleasettajan tuomat laitteet, henkilökunta tai yleisö aiheuttaa. Näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan talon turvallisuusohjeita ja hankkii kustannuksellaan tarvittavat viranomaisluvat sekä tekijänoikeussuojan piiriin kuuluvien teosten esittämiseen ja tallentamiseen tarvittavat luvat.

Tampere-talon seinärakenteisiin ei saa kiinnittää mitään esitteitä, julisteita tms. millään kiinnitystavoilla. Tarvittaessa Tampere-talo antaa irtoseinäkkeitä ilmoitusten kiinnittämiseen.  Näyttelypaikan varausta koskevat muutokset vahvistetaan aina kirjallisesti (sähköposti), jotta ne tulevat voimaan.
Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta siirtää tätä varaussopimusta kolmannelle osapuolelle ilman näyttelyn järjestäjien kirjallista suostumusta.

Force majeure

Tulipalo, vesivahinko, lakko tai muu työtaistelutoimenpide tai jokin muu force majeure -tapahtuma vapauttaa näyttelyn järjestäjät mahdollisista korvausvelvoitteista, jotka saattavat syntyä näyttelyn äkillisen peruuntumisen johdosta.

Optiovaraus entiselle tai vastaavalle näyttelypaikalle

Näytteilleasettajat voivat ilmoitettuun päivämäärään asti tehdä ITK:n järjestäjiltä ns. optiovarauksia entiselle tai vastaavalle näyttelypaikalle ja esittää samalla mahdollisia toivomuksia uudelle vapautuvalle näyttelypaikalle siirtymisestä.
Ennakkovarauksen voi tehdä tätä varten jaetulla lomakkeella, verkkokaupan itkshop.fi ostotapahtumana tai sähköpostitse os. itk@mandat.fi.
Optiovaraukset tarkistetaan ja varauksesta lähetetään varausmaksulasku.


Näyttelypaikkojen varaaminen optioajan jälkeen

Optioajan jälkeen vapaat näyttelypaikat varataan ensisijaisesti verkkokaupan ostotapahtumana. Tiedusteluja voi tehdä sähköpostitse itk@mandat.fi tai puhelimitse 0400 481250.


Varausvahvistus ja maksaminen

Näyttelyn järjestäjä (ITK-organisaatio) vahvistaa varaukset kirjallisesti lähettämällä varaajalle maksettavaksi 20 % suuruisen varausmaksun näyttelypaikan hinnasta. Varaus on molempia osapuolia sitova, kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksua ei palauteta vaikka varaus myöhemmin peruuntuisi.
Näyttelypaikan paikkamaksu  maksetaan noin 1 kk ennen näyttelyn alkamispäivää erääntyvällä laskulla.

Näyttelypaikkojen hinnat

Näyttelypaikkojen hinnat vaihtelevat sijainnin ja koon mukaan.  Näyttelypaikkojen hinnat vahvistetaan vuosittain ennen optioajan päättymistä. Ennakkovaraajille ilmoitetaan tarkat hinnat heti hintojen vahvistamisen jälkeen.
Näyttelypaikkojen hintoja voi tiedustella sähköpostitse, os. itk@mandat.fi tai puh. 0400 481250 tai muulla tavalla kirjallisesti. Vapaiden näyttelypaikkojen hinnat löytyvät myös verkkokaupan sivuilta.
Näyttelypaikan hintaan sisältyvät näyttelypaikka, messurakenteet, nimipainettu otsalauta ja internetin käyttö Tampere-talon wlan-yhteyden kautta.

Erikseen tilattavat

Näyttelypaikan varaajien tulee tilata kaikki muut tarvitsemansa palvelut tai tuotteet viimeistään 30 pv ennen tapahtumaa. Tilaus tehdään ITKSHOP.FI verkkokaupasta ja maksetaan tilauksen jälkeen lähetettävällä verkkolaskulla tai pdf-laskulla. Tilatut tuotteet asennetaan rakentamisen yhteydessä paikoilleen.
Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi:
 • Sähköliittymä
 • Pöydät ja tuolit
 • Pystyoöydät ja jakkarat
 • Esitetelineet
 • Näytöt
 • Messumatot ja seinäkankaat
 • Ja monet muut verkkokaupan tarvikkeet

Tarjoilu

Kaikki tarjoilu näyttelypaikalla tai siihen liittyvissä tiloissa on aina erikseen sovittava Tampere-talon ravintolan kanssa.