ITK-NÄYTTELYN MAKSUT JA PERUUTUSEHDOT

Peruutusehdot
Ennakkovaraukset voi muuttaa tai peruuttaa ilman kustannuksia optioajan päättymiseen asti. 
Jos näyttelypaikan varaaja peruuttaa varauksensa, kun näyttelyn alkuun on:
  • yli 3 kk (>90 pv), peruutuksesta ei mene lisämaksua, mutta maksettua varausmaksua ei palauteta.
  • yli 2 kk (>60 pv), peruutuksesta maksetaan paikkamaksuna 25 % näyttelypaikan hinnasta. 
  • yli 1 kk (>30 pv), peruutuksesta maksetaan paikkamaksuna 50 % näyttelypaikan hinnasta. 
  • 1 kk tai vähemmän (=<30 pv) näyttelypaikan hinta maksetaan täysimääräisenä (100 %). 
  • Maksettua varausmaksua ei palauteta missään peruutustilanteessa.
Näyttelyn järjestäjät voivat milloin tahansa peruuttaa varauksen välittömästi ilman korvausvelvollisuutta, mikäli tietoon tulee, että näyttelyssä esitetään tai aiotaan esittää laittomia, vihapuhetta sisältäviä tai muuten ihmisoikeuksia loukkaavia sisältöjä.

Näytteilleasettajan vastuu
Näytteilleasettaja on velvollinen suojelemaan vahingolta käyttämiään tiloja, laitteita ja kalusteita sekä vastaa kaikista vahingoista, joita näytteilleasettajan tuomat laitteet, henkilökunta tai yleisö aiheuttaa. Näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan talon turvallisuusohjeita ja hankkii kustannuksellaan tarvittavat viranomaisluvat sekä tekijänoikeussuojan piiriin kuuluvien teosten esittämiseen ja tallentamiseen tarvittavat luvat.
Mahdolliset muutokset, tilapäisrakenteiden ja opasteiden kiinnitykset tulee sopia näyttelyn järjestäjien kanssa erikseen. Näyttelypaikan varausta koskevat muutokset vahvistetaan aina kirjallisesti (sähköposti), jotta ne tulevat voimaan.
Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta siirtää tätä varaussopimusta kolmannelle osapuolelle ilman näyttelyn järjestäjien kirjallista suostumusta.

Force majeure
Tulipalo, vesivahinko, lakko tai muu työtaistelutoimenpide tai jokin muu force majeure -tapahtuma vapauttaa näyttelyn järjestäjät mahdollisista korvausvelvoitteista, jotka saattavat syntyä näyttelyn äkillisen peruuntumisen johdosta.
Optiovaraus entiselle näyttelypaikalle
Näytteilleasettajat voivat ilmoitettuun päivämäärään asti tehdä ennakkovarauksia optiona entiselle tai vastaavalle näyttelypaikalle ja esittää samalla mahdollisia toivomuksia uudelle vapautuvalle näyttelypaikalle siirtymisestä.
Ennakkovarauksen voi tehdä tätä varten jaetulla lomakkeella, verkkokaupan itkshop.fi ostotapahtumana tai sähköpostitse os. itk@mandat.fi.
Optiovaraukset tarkistetaan ja lähetetään lasku varausmaksusta.

Näyttelypaikkojen varaaminen optioajan jälkeen
Optioajan jälkeen vapaat näyttelypaikat varataan ensisijaisesti verkkokaupan ostotapahtumana. Tiedusteluja voi tehdä sähköpostitse itk@mandat.fi tai puhelimitse 0400 481250.

Varausvahvistus ja maksaminen
Näyttelyn järjestäjä vahvistaa varaukset kirjallisesti lähettämällä varaajalle maksettavaksi 200 € suuruisen varausmaksun. Pöytäpaikoilta varausmaksu on 150 €. Varaus on molempia osapuolia sitova, kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksua ei palauteta vaikka varaus myöhemmin peruuntuisi.
Näyttelypaikan paikkamaksu  maksetaan noin 1 kk ennen näyttelyn alkamispäivää erääntyvällä laskulla.

Näyttelypaikkojen hinnat
Näyttelypaikkojen hinnat vaihtelevat sijainnin ja koon mukaan. Keskeisellä paikalla hinnat ovat korkeammat, sivummalla huokeammat. Näyttelypaikkojen hinnat vahvistetaan vuosittain ennen optioajan päättymistä. Ennakkovaraajille ilmoitetaan tarkat hinnat heti hintojen vahvistamisen jälkeen.
Näyttelypaikkojen hintoja voi tiedustella sähköpostitse, os. itk@mandat.fi tai puh. 0400 481250 tai muulla tavalla kirjallisesti. Vapaiden näyttelypaikkojen hinnat löytyvät myös verkkokaupan sivuilta.
Näyttelypaikan hintaan sisältyvät messurakenteet, peruspöydät ja tuolit, sähkö sekä internetin käyttö wlan-yhteyden kautta.
Näyttelypaikalle järjestäjien kautta tilattavat lisäkalusteet ja palvelut maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla.

Tarjoilu
Kaikki tarjoilu näyttelypaikalla tai siihen liittyvissä tiloissa on aina erikseen sovittava hotellin / ravintolan kanssa.