Näyttelypaikan varusteet ja palvelut

Näyttelypaikan hintaan kuuluvat rakenteet, sähkö, nimipainettu otsalauta, wlan internet sekä hotellin vakiopöydät ja tuolit.Vakiopöydät ja -tuolit tilataan etukäteen maksuttomasti verkkokaupasta. 

Vakiopöydät
Toisiinsa liitettävät 125 cm tai 135 cm leveät ja 45 cm syvät luentosalipöydät, korkeus 70 cm. 

Vakiotuolit
Pehmustetut vakiotuolit, istuinkorkeus 45 cm.

Otsalauta
Jokaiselle näyttelypaikalle ripustetaan rakennettaessa nimipainettu otsalauta. Halutessaan näytteilleasettaja voi painattaa siihen myös yrityksen logon. 

Sähkö ja internet

Sähkö
Jokaiselle näyttelypaikalle asennetaan ilman eri tilausta sähköliitäntä pienten sähkölaitteiden ja valojen tarpeita varten (2-4 pistorasiaa)

Wlan-internet
Näyttelyosastoille derikoidaan hotellin internet-liittymästä riittävä kaista näytteilleasettajien käyttöön. Wlan-liittymän tunnukset jaetaan näyttelypaikoille rakentamispäivänä sekä tiedotetaan yhteyshenkilöille.
Jotta varmistamme internetin häiriöttömän toiminnan, jaamme tunnukset vain näytteilleasettajien käyttöön.  Tunnuksia ei ole tarkoitettu yleisön käyttöön. 

Yleisö käyttää hotellin avoimia nettiyhteyksiä tai omia mobiiliyhteyksiään. 

Mitä muuta?

Lounaat ja kahvit 
Näytteilleasettajien lounaat ja kahvit ovat omakustanteisia. Lounasliput kannattaa lunastaa hotellin vastaanotosta etukäteen ennen ruuhka-aikaa.

Konferenssilippu
Kaikilta ständi- ja huonepaikoilta näytteilleasettaja saa yhden näytteilleasettajalipun, jolla pääsee yksi henkilö kerrallaan ITK-luentosaleihin. Liput jaetaan näyttelyn alkaessa. 

Nimineulat
Näytteilleasettajille jaetaan rakentamispäivänä nimineulat, joita tulee käyttää koko konferenssin ajan. Niiden kanssa voi liikkua vapaasti kaikkialla muualla, paitsi luentosaleissa.
Näyttelypaikoilla työskentelevien nimet kysytään ja ilmoitetaan etukäteen sähköpostitse itk@mandat.fi