ITK2025 Näyttely - Tärkeät Ohjeet


Näyttelypaikkojen rakentaminen ja aukiolo
Näyttelypaikat ovat näytteilleasettajien käytettävissä keskiviikkoaamusta 23.4.  alkaen. Näyttelyosastot ovat avoinna yleisölle seuraavasti:
• Keskiviikkona 23.4.2025 klo 12 – 17 
• Torstaina 24.4.2025 näyttelyosastot ovat avoinna klo 9-17.
• Perjantaina 25.4.2025 näyttelyosastot ovat avoinna klo 9-14.

Näyttelypaikkojen kalusteet. 
Näyttelypaikoille asennetaan kevyet alumiinirunkoiset vaaleat messuseinäkkeet, ellei muuta ole sovittu tai näyttelypaikan sijainti muuta edellytä. Verkkosivulla itk-nayttely.fi on kuvia erilaisista näyttelypaikoista ja niiden kalusteista.
Näyttelypaikkojen varustukseen kuuluu näytteilleasettajan nimelle painettu otsalauta ja Tampere-talon wlan internet-yhteys. 
Tilaa verkkokaupasta itkshop.fi arvioimasi oikea määrä kalusteita, näyttöjä, messumattoja ja seinäkankaita ym.  toimitettuna ja asennettuna suoraan näyttelypaikalle. Tuotteita voi selata ja tehdä tilaukset verkkokaupan itkshop.fi sivuilta.
Näyttelypaikat ja lisäkalusteet maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla. Muista näyttelypaikan rakenteiden yksityiskohdista voi tarvittaessa sopia erikseen joko sähköpostitse itk@mandat.fi tai puhelimitse 0400 481250.

Näyttelyjulkaisu. 
Näytteilleasettajien nimi- ja yhteystiedot painetaan kaikille ITK-konferenssivieraille jaettavaan julkaisuun. Julkaisuun tulevat tiedot ovat: Yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja verkkosivun osoite. Luettelon pdf-versio Internet-linkkeineen on nähtävissä myös ITK-näyttelyn Internet-sivulla ITK-konferenssista alkaen seuraavan vuoden ajan, os. www.itk-nayttely.fi.

ITK-logot.
Voit käyttää ITK-logoja omassa markkinoinnissasi, painotuotteissa, verkkosivulla ym.
Tästä linkistä voit ladata muutaman vakiologon. Tarvittaessa voit pyytää muita vaihtoehtoja sähköpostilla os. itk@mandat.fi
Internet-yhteydet.
Tampere-talossa on riittävän kapasiteetin omaava langaton wlan-verkko ja internet-yhteys 2.4 G, 5G ja 6G-taajuuksilla.

Näyttelyosastolla työskentelevät
Näyttelyosastolla työskentelevien nimet ilmoitetaan
sähköpostitse itk@mandat.fi nimineulojen painamista
varten. Näyttelyosastolla työskentelevät eivät maksa osallistumismaksua.

Konferenssiluennoille osallistuminen. 
Kaikki yli 3 m2 kokoiset näyttelypaikat oikeuttavat yhteen näytteilleasettajan lippuun osallistumaan ITK-konferenssin luennoille maksutta. Näytteilleasettajaliput jaetaan näyttelyosastoille konferenssin alkaessa.

Laskutusosoite.
Jos laskutusosoitteessanne on tapahtunut muutoksia, pyydämme Teitä ystävällisesti ilmoittamaan oikean laskutusosoitteen meille mahdollisimman pian.

Kutsuttavat asiakkaat.
Näytteilleasettajat voivat vapaasti kutsua asiakkaitaan tutustumaan näyttelyyn. Vierailijoilta ei peritä mitään maksuja ja he voivat vapaasti liikkua näyttelyosastoilla ilman eri ilmoittautumista.

Muuta huomioitavaa. 
Suosittelemme, ettei näyttelyosastoille jätetä yön ajaksi mitään arvokasta pikkutavaraa, vaikka vartiointi onkin yön ajaksi järjestetty. Järjestäjien puolesta ei ole vakuutuksia.

Lisätietoja näyttelystä ja yhteydenotot: 
Jorma Saarinen, puh. 0400-481250, eMail: itk@mandat.fi.
ITK-konferenssin johtaja: Jarmo Viteli, email: jarmo.viteli@tuni.fi.


Hyvää ja menestyksellistä ITK-konferenssia kaikille !

ITK NÄYTTELYTOIMIKUNTA