ITK2024 Näyttely - Tärkeät Ohjeet


Näyttelypaikkojen rakentaminen ja aukiolo
Näyttelypaikat ovat rakennettavissa tiistaina 16.4.2024 klo 12.00 alkaen. Näyttelyosastot ovat avoinna yleisölle seuraavasti:
• Keskiviikkona 17.4.2024 klo 11.30 – 17.00 (Valtakunnallisen tutoropettajatapaamisen osanottajia varten)
• Torstaina 18.4.2024 näyttelyosastot avataan klo 9.00 ja suljetaan klo 17.00.
• Perjantaina 19.4.2024 näyttelyosastot avataan klo 9.00 ja suljetaan klo 14.00.

Näyttelypaikkojen kalusteet. 
Näyttelypaikoille asennetaan kevyet alumiinirunkoiset vaaleat messuseinäkkeet, ellei muuta ole sovittu tai näyttelypaikan sijainti muuta edellytä. Verkkosivulla itk-nayttely.fi on kuvia erilaisista näyttelypaikoista ja niiden kalusteista.
Näyttelypaikkojen varustukseen kuuluvat istumakorkuiset pöydät, tuolit ja näytteilleasettajan nimelle painettu otsalauta, sähkö (pistorasiat) sekä langaton tietoliikenneyhteys (wlan) ja internetin käyttö. Vakiopöydät ovat toisiinsa liitettäviä ns. luentosalipöytiä, kooltaan noin 125 cm tai 135 cm x 35 cm.
Tilaa verkkokaupasta itkshop.fi arvioimasi oikea määrä myös näitä maksuttomia kalusteita ja varusteita näyttelypaikallesi valmiiksi tuotuna.
Lisäksi olemme varanneet mahdollisuuden tilata muita kalusteita ja näyttöjä toimitettuna ja asennettuna suoraan näyttelypaikalle. Niitä voi selata ja tehdä tilaukset verkkokaupan itkshop.fi sivuilta.
Näyttelypaikat ja lisäkalusteet maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla. Muista näyttelypaikan rakenteiden yksityiskohdista voi tarvittaessa sopia erikseen joko sähköpostitse itk@mandat.fi tai puhelimitse 0400 481250.

Näyttelyjulkaisu. 
Näytteilleasettajien nimi- ja yhteystiedot painetaan kaikille ITK-konferenssivieraille jaettavaan julkaisuun. Julkaisuun tulevat tiedot ovat: Yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja verkkosivun osoite. Luettelon pdf-versio Internet-linkkeineen on nähtävissä myös ITK-näyttelyn Internet-sivulla ITK-konferenssista alkaen seuraavan vuoden ajan, os. www.itk-nayttely.fi.

ITK-logot.
Voit käyttää ITK-logoja omassa markkinoinnissasi, painotuotteissa, verkkosivulla ym.
Tästä linkistä voit ladata muutaman vakiologon. Tarvittaessa voit pyytää muita vaihtoehtoja sähköpostilla os. itk@mandat.fi
Internet-yhteydet.
Näyttelypaikoille on rakennettu oma langaton WLAN-verkko näytteilleasettajia varten. Näytteilleasettajan WLAN-tunnus toimii vain näyttelyosastoilla. Verkon käyttäjätunnus ja salasana ilmoitetaan näyttelypaikan varanneille ennen konferenssia ja se on saatavilla näyttelyosastoilla ennen näyttelyn avaamista keskiviikkona ja torstaina. Näytteilleasettajatunnus ei ole tarkoitettu yleisökäyttöön!

Näyttelyosastolla työskentelevät
Näyttelyosastolla työskentelevien nimet ilmoitetaan
sähköpostitse itk@mandat.fi nimineulojen painamista
varten. Näyttelyosastolla työskentelevät eivät maksa osallistumismaksua.

Konferenssiluennoille osallistuminen. 
Kaikki yli 3 m2 kokoiset näyttelypaikat oikeuttavat yhteen näytteilleasettajan lippuun osallistumaan ITK-konferenssin luennoille maksutta. Näytteilleasettajaliput jaetaan näyttelyosastoille konferenssin alkaessa.

Laskutusosoite.
Jos laskutusosoitteessanne on tapahtunut muutoksia, pyydämme Teitä ystävällisesti ilmoittamaan oikean laskutusosoitteen meille mahdollisimman pian.

Kutsuttavat asiakkaat.
Näytteilleasettajat voivat vapaasti kutsua asiakkaitaan tutustumaan näyttelyyn. Vierailijoilta ei peritä mitään maksuja ja he voivat vapaasti liikkua näyttelyosastoilla ilman eri ilmoittautumista.

Muuta huomioitavaa. 
Suosittelemme, ettei näyttelyosastoille jätetä yön ajaksi mitään arvokasta pikkutavaraa, vaikka vartiointi onkin yön ajaksi järjestetty. Järjestäjien puolesta ei ole vakuutuksia.

Lisätietoja näyttelystä ja yhteydenotot: 
Jorma Saarinen, puh. 0400-481250, eMail: itk@mandat.fi.
ITK-konferenssin johtaja: Jarmo Viteli, email: jarmo.viteli@tuni.fi.


Hyvää ja menestyksellistä ITK-konferenssia kaikille !

ITK NÄYTTELYTOIMIKUNTA