Miten hinnan saa tietää?

Vapaat paikat kuvineen ja paikkojen hinnat näkee verkkokaupassa itkshop.fi .

Valitse ensin valikosta  "Näyttelypaikat" ja muuta lajitteluksi aakkosjärjestys. Siten näet kaikki näyttelypaikat numerojärjestyksessä. Voit myös hakea näyttelypaikan numerolla tai nimellä.

Klikkaamalla näyttelypaikan nimeä saat lisätietoa ja hinnan näyttelypaikasta, pohjapiirroksen sekä valokuvia aikaisemmilta vuosilta. Varatut näyttelypaikat ovat katseltavissa maininnalla "loppunut". Vapaat näyttelypaikat voidaan lisätä ostoskoriin ja tehdä varaus. 

Varauksen tekeminen muuttaa paikan varatuksi ja lähettää maksettavaksi varausmaksulaskun. Voit myös kysyä varaustilannetta sähköpostitse itk@mandat.fi tai puh. 0400 481250

Miksi pitää maksaa varausmaksu?

Varausmaksun maksamalla vahvistetaan tehty varaus molempia osapuolia sitovaksi. ITK:ssa käyttöön otettu maksu on yleiseen hintatasoon verrattuna varsin pieni. Maksu on 200 € (pöytäpaikat 150 €) alv 0 %). Varausmaksun puuttuminen eräpäivän jälkeen aiheuttaa varauksen raukeamisen.

Varausmaksulla katetaan näyttelyn valmistelun aikana syntyviä kustannuksia. Mahdollisessa peruutustilanteessa maksettua varausmaksua ei palauteta.

Miten näyttelypaikan hinta maksetaan?

Varauksen yhteydessä maksetaan osana näyttelypaikan hintaa varausmaksu, jonka maksaminen vahvistaa varauksen.

Kun teet varausta verkkokaupassa itkshop.fi voit valita joko automaattisen pdf-laskun tai erillisen verkkolaskun pankin kautta. Saat valintasi mukaisen laskun heti varauksen yhteydessä. 
Loppusummasta lähetetään näytteilleasettajille näyttelypaikan loppusummasta lasku, jonka eräpäivä on n. 1 kk ennen tapahtumaa.

Erikseen voidaan perustellusta syystä sopia myös aiemmasta tai myöhemmästä maksupäivästä.

Morbi in sem

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Koska näyttelypaikan hinta maksetaan?

Varauksen yhteydessä maksetaan osana näyttelypaikan hintaa varausmaksu, jonka maksaminen vahvistaa varauksen. Näytteilleasettajille lähetetään näyttelypaikan loppusummasta lasku, jonka eräpäivä on n. 1 kk ennen tapahtumaa.
Erikseen voidaan perustellusta syystä sopia myös aiemmasta tai myöhemmästä maksupäivästä.